Nyproduktion

Tånnö 1:47

Värnamo, Värnamo Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
135 m²
Tomtarea
896 m²
Driftkostnad
27 400 kr/år
Nyproduktion

Varmt välkommen till Tånnö och till detta sällsynta tillfälle. Här har du som köpare möjlighet att förvärva ett nyproducerat hus från Vallsjöhus i lantlig miljö men ändå med närhet till stad och service.

För att se betalningsplan och teknisk beskrivning se 'Teknisk Beskrivning' under dokument.
Försäljningsprocessen kommer gå till genom att först teckna köpekontrakt på tomt och sedan ingå Entreprenadavtal med byggaren.

Bostaden kommer erbjuda trapplöst boende i ett plan på ca 135 kvm med genomgående hög kvalitét, tilltalande planlösning och välutnyttjad yta.
Golvvärme i hela bottenplattan och vattenburen uppvärmning via energisnål frånluftsvärmepump. Kommunalt vatten och avlopp. Kök från Ballingslöv. Två helkaklade badrum. Fristående carport med förråd.

Två flyglar gör vardagslogistiken enkel med utrymme för tvättstuga och badrum samt sovrum och vardagsrum. Flyglarna sammanbinds av passage med kök och matplats med utgång till uteplats som blir bostadens självklara mittpunkt. Uteplats med trädäck i två vädersträck.
Sammanfattat - ett socialt hus med möjlighet att vara privat.

Nytt hus på lättskött tomt i alldeles lagom storlek som frigör tid till annat än underhåll och skötsel där du slipper dyra renoveringskostnader under många långa år framöver. Här bor man verkligen med naturen in på knuten. Omgivningar av sjö och lövskog och även med närhet till Värnamo med några minuters bilfärd.

Observera att samtliga bilder är exempelbilder och att huset ej ännu är uppfört.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Värnamo