Kedjegatan 3

Älmhult, Älmhult Karta & restider

TomtTomt Nyproduktion 

I Älmhult växer den helt nya stadsdelen Västra Bökhult fram, med livskvalitet för både stora och små. Här säljer SmålandsVillan två tomter med möjlighet att bygga valfritt hus av 17 husmodeller.

Älmhult växer med den nya stadsdelen Västra Bökhult norr om Paradiset, med närhet till både kulturlandskap och badplats, ska rymma uppemot 400 bostäder. Kommunens fokus för stadsdelen är gemensamma ytor och grönområden. Två torg kommer att bli samlingsplatser och det planeras även för både lekplats, pulkabacke och utsiktspunkt.

Tomterna är grovplanerade och säljs med fast pris där först till kvarn gäller. Tomterna har fiber och får en baksida i västerläge.

Bygg exempelvis välplanerade Villa Lekeryd. I Villa Lekeryd välkomnas du av en stor entré med gott om plats för både kläder, barnvagn och varma vantar. Den stora hallen skapas av att trappan är centralt placerad i vardagsrummet, vilket också ger dig andra planlösningsmöjligheter den dagen du väljer att inreda övervåningen.

Villa Lekeryd är huset där barnen är nära när de är små och kan få egen våning när de blivit större. Barnrummet ligger centralt i huset med närheten till föräldrarnas sovrum, kök och vardagsrum, när barnen sedan blir större och flyttar upp på övervåningen är det praktiskt med ett lekrum/gästrum eller kontor på entrévåningen. Vinkeln ger dig möjligheten till en stor matplats separerad från köket samt utrymme för ett tredje sovrum på entrévåningen. Här finns också dörren ut till trädgården, där du kan bygga en altan med ett skyddat läge. Med inredd övervåning kan du få upp till 10 rum och kök med en boarea på 195 m².

Kontakta säljaren Christer Lindblom för mer information om tomterna.
Tel: 073-543 94 48
[email protected]

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Tomt
Tomtarea
1 029 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kedjegatan 3 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
495 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 787
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 86 dagar sedan, den 29 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips