Bruksgatan 5

Älvkarleö, Älvkarleby Se på karta

695 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 808 m²

Tomt i natursköna Älvkarleö!

Här finns härliga möjligheter att verkligen bygga ditt drömboende. På denna tomt har du möjlighet att bygga 200 kvm i bottenyta och 2,5 plan. Utöver detta finns även möjlighet att bedriva handel och/eller skapa en hästgård för 6-8 hästar. Huset bygger du med Älvkarleös bästa läge och utsikt över både vatten och en av Älvkarleös tre herrgårdar, ”Bruksgår’n”! Köparen står för anslutningskostnader.

Husen som presenteras med tomterna kommer från Rörvikshus. Rörvikshus är en personlig hustillverkare som tillverkar och säljer arkitektritade hus. De anpassar sig efter dina drömmar, din plånbok och tomtens möjligheter när de ritar och bygger ditt drömhus. Detta hus kallas Tullgarn, för mer info om den, se dokument och/eller kontakta ansvarig mäklare!

Älvkarleö är en lugn och mysig by med allt för ett trevligt boende. Här finns tre herrgårdar, en tidigare nämnd ”Bruksgår’n”, samt så finns Älvkarleö Herrgård och Nygård. Övrigt har man i Älvkarleö närhet till kommunikationer i form av buss till Älvkarleby och Skutskär, samt Upptåget som enkelt tar dig till Gävle, Tierp och Uppsala, det finns även bra pendlingsmöjlighet med bil med närhet till E4. Övrigt i närheten finns härlig natur, närhet till vatten, i form av Dalälven, och mycket mer!

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Gävle