Körarvägen 12

145 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 010 m²
Driftkostnad
3 400 kr/år

Tomt med ett härligt läge i trevliga Bratteggens fritidsby med närhet till allt vad fjällvärlden har att erbjuda! Kommunalt V/A ingår i samfällighetsavgiften.

Trevlig tomt med ett fint läge, högt upp i området med utsikt över Åreskutan och Kallsjön! På tomten står en friggebod med enkel isolering inredd med sovplatser. Friggeboden ingår i köpet förutom personliga tillhörigheter. På tomten står också ett utedass som inte ingår.

Bratteggens Fritidsområde är beläget på en bergssluttning i soligt västerläge med utsikt över Kallsjön och Åreskutan. Denna del av Åre är en av fjällvärldens inte bara vackraste men också lugnaste områden, ett trivsamt stugområde på andra sidan Åreskutan, en knapp mil från Järpen och ca 3 mil från Åre. Perfekt läge för dig som vill vara i närheten av Åre men ändå en bit på sidan om. Här har man närhet till allt som den svenska fjällvärlden har att erbjuda. Den vackra bygden möter besökaren inte bara med varm personlighet och god service men också med ett mycket brett aktivitetsutbud.

Man kan njuta av friluftsliv i alla dess former, såsom skidåkning, skoteråkning, vandring etc. Fint fiske i Kallsjön, både sommar- och vintertid. Det finns fina tur- och skoterspår i området. Dessutom är det ett lugnt och barnvänligt område.

Byggrätt enligt byggnadsplan 23-KAL-707:
Fristående hus. Högst 1 våning, vind får ej inredas. Huvudbyggnad jämte uthus får ej uppta större sammanlagd byggnadsyta än 110 kvm. Uthus eller annan gårdsbyggnad får ej uppta större sammanlagd yta än 30 kvm.
Byggnad får ej uppföras till större höjd än 3,5 meter.
Tak får ges en lutning mot horisontalplanet av högst 30 grader.
För mer information se bilagd byggnadsplan.
Kostnad för elanslutning ca 27 652 kr inklusive moms enligt uppgift från Jämtkraft.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre