Svanäsvägen 2B (ej fastställt)

Ärla, Eskilstuna Se på karta

650 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 172 m²
Driftkostnad
1 500 kr/år

Centralt i Ärla ligger denna tomt om 1172 kvm med närhet till allt som Ärla har att erbjuda. Bara ett stenkast till riktigt fina promenad- och motionsspår i skogen. Promenadavstånd till förskola, grundskola årskurs 1-6, pizzeria, matbutik och kiosk. I Ärla finns idrottsarenan Åsborgen och Ärlabadet. Till jättesatsningen Eskilstuna logistikpark, där flertalet stora företag har etablerat sig, ligger endast 1 mil bort.

Byggrätt: En femtedel av tomten får bebyggas, se detaljplan under fliken dokument. Vid nybyggnation är fastigheten fri från fastighetsavgift i 15 år vilket ger en lägre boendekostnad.
Anslutningsavgifter för kommunalt VA, el, ev fjärrvärme och fiber tillkommer.

Möjlighet finns att köpa tomten med ett nybyggt arkitektritat lösvirkeshus med hög standard. Huset är ett 1-planshus om ca 153 kvm fördelat på fem rum och kök varav fyra sovrum. Fantastiska glaspartier i vardagsrummet som ger ett fint ljusinsläpp. Stort vardagsrum och kök i öppen planlösning som bjuder på bra social yta och den höga takhöjden ger en härlig känsla av rymd. Från vardagsrummet har du utgång till altanen där du kan njuta av många underbara dagar och kvällar. Kök i italiensk design från Colombini med rostfria kapitalvaror av märket Cylinda. Master-bedroom ligger avskilt tillsammans med walk in closet och badrum. Två stilrena helkaklade badrum med badrumsinredning av märket Gustavsberg/Noro. Rymlig tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Hall med klinkergolv. Snyggt enhetligt parkettgolv och vattenburen golvvärme i hela huset.
Totalpris för tomt med hus och anslutningsavgifter: 4 750 000 kr
Tillträde kan ske ca 1 år efter beviljat bygglov.

Se bilder och dokumentet bofaktablad för mer information.

Är du intresserad av huset men inte i behov av den stora yta huset har att erbjuda? Då finns möjligheten att med samma höga standard få huset i en mindre version. Fyra rum och kök, varav tre sovrum, fördelat på ca 120 kvm.
Totalpris för tomt med hus och anslutningsavgifter: 4 350 000 kr

Grund. Platta på mark
Fasad: Liggande träpanel
Tak: Papp
Stomme: Trä
Fönster: 3-glas
Uppvärmning: Frånluftsvärmepump med återvinnig

Uppskattade driftkostnader:
Hushållsel 10 000 kr
Uppvärmning frånluftsvärmepump 6 000 kr
VA 5 000 kr
Försäkring 5 000 kr
Renhållning 2 900 kr
Totalt: 30 214 kr

Fri från fastighetsskatt i 15 år.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Eskilstuna