Hallesbergsvägen 5

Åsa, Kungsbacka Se på karta

1 190 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 086 m²

Lantligt vacker tomt och ändå i ett befintligt bostadsområde. Här bor du nytt och fint omgiven av ängar och hästhagar. Från fastigheten tar du dig snabbt till det mesta så som pendelstation, salta bad, affärer och skola. Bygg valfritt hus ur Myresjöhus stora utbud. Under viktiga dokument finns tre olika offerter på hus som passar bra in området. Alla tre offerter är på "nyckelfärdiga hus". Priset inkluderar allt från tomt, va och markarbeten till ett färdigt hus att flytta in i. Väljer du att bygga ett "Smart 126" så landar kalkylen på under 5 miljoner trots att räntor och lagfart är inräknat. Fastigheten är knuten till Myresjöhus men du väljer själv vilket hus du bygger.
Samarbetet med husleverantör innebär att du som köpare inte behöver ha några förkunskaper. Myresjöhus tar ansvar från start till mål och du får ägna dig åt det roliga. Som att välja färger, tapeter, kakel och tillval till köket etc.

Försäljningen går till så att du som är intresserad först kontaktar mig som mäklare så tittar vi på tomten och på de olika kalkylerna som finns. Därefter bokar vi ett möte med säljaren på Myresjöhus för en enskild kalkyl på just det hus du vill bygga och med de tillval som passar dig.

Ingenting kommer att påbörjas förrän tomten är såld. Efter köpet tar det ca 18 månader innan man kan flytta in i huset.
Kontaktperson på Myresjöhus är Christian Mogren, [email protected], 0705-08 71 88

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kungsbacka