Del 1 av Ljusdal 85

Aspeboda, Falu kommun Se på karta

595 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 500 m²
Driftkostnad
1 170 kr/år

Sugen på att bygga nytt?
För dig erbjuds nu möjligheten att köpa tomt i natursköna Aspeboda med bekvämt gångavstånd till skolan och Aspeboda kyrka.
Tomten kommer styckas av från fastigheten Falun Ljusdal 4:1 och köpare kan själv framföra önskemål om utformning och storlek på tomten.
Priset i denna annons avser en tomt om ca 1500kvm och vid önskemål om större tomt kommer pris förhandlas fram med säljaren.

Visning kommer ske kontinuerligt så är du intresserad kontakta mäklaren redan idag.

Tomten är knuten till Anebyhusgruppen vilket innebär att en köpare kan välja fritt mellan de tre olika hustillverkarna Anebyhus, Kungshus och Ekeforshus som alla verkar under Anebyhusgruppen.
Anebyhus erbjuder moderna hus, Ekeforshus är en hustillverkare som uppför hus i mer klassisk stil och Kungshus går i sekelskiftesstil.
Utöver dessa finns även Fokusserien under Anebys flagg som erbjuder mycket prispressade hus med god kvalité men där du som köpare inte kan påverka planlösningen vilket gör att dessa hus håller en lägre prisnivå. Du kan självklart även skapa ditt alldeles egna drömhus genom att Anebyhus i samarbete med er tar fram ritningar helt anpassade efter era önskemål.

Anebyhusgruppen har tagit fram en exempelvilla för att visa er ett exempel på vad man kan bygga och till vilken kostnad. Ha dock i åtanke att bostaden vi här presenterar enbart är ett förslag på vad man kan bygga. Köparen kan välja helt fritt bland alla Anebyhusgruppens bostäder och det finns även en möjlighet att rita sitt egna hus i samarbete med Anebyhusgruppen.

I denna annons ser ni bilder och prisexempel på Anebyhusgruppens Fokus 143 och det är verkligen en genomtänkt bostad väl lämpad för en familj. Köket är stort med flera ljusinsläpp och ligger i direkt anslutning till det rymliga vardagsrummet med ryggåstak i vinkeln. På baksidan finns en insynsskyddad uteplats som kan bli en favoritplats under ljumma sommarkvällar. Väljer ni dessutom att bygga ett garage i närheten av tvättstugan så kan ni skapa en känsla av ett U-hus. Bekvämt boende om ett plan och om totalt 5 rok med 4 sovrum.
Denna bostad skulle ni kunna uppföra på denna tomt till en total kostnad om ca 4,3milj och i detta pris är såväl kostnad för hus, tomt, grund, enskilt VA, anslutning el och kommunala avgifter inkluderade.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
NOKUS

Kontakta mäklaren

Elin Bornesäter

NOKUS
Mäklare Elin Bornesäter, NOKUS
070-924 99 76