Nyproduktion

Skjutbanevägen 9

Ausås, Ängelholms kommun Se på karta

625 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 049 m²
Antal besök
52
Nyproduktion

Bygg ditt drömhus bland de skånska fälten i Ausås.

Centralt belägen mitt bland de skånska fälten finner man den dolda pärlan Ausås. Ausås är en mindre ort med en gedigen historia kopplat till vindmöllan, lantbruk och kyrka. Det finns förskola i orten och endast 4km bort till Åstorp finner man allt det nödvändiga för att hålla vardagen rullandes. Exempelvis flera mataffärer, förskolor, skolor, apotek, vårdcentral, restauranger, caféer, sporthall och gym med mera. Perfekt för en barnfamilj!

I Ausås möts du av vacker natur, lokalproducerad mat, kultur, aktiviteter och mycket mer. Listan över aktiviteter att göra här är lång. Allt från att fiska, cykla, vandra eller paddla kanot. Valmöjligheterna är många!

Du tar dig med bil till Ängelholm på ca 15 min och till Helsingborg på 25 min. Skånsk miljö i sitt esse med vackra slätter i kombination av härlig grönska i närområdet, perfekt för kvällspromenaderna. Ausås är platsen för dig som söker lugnet, men även vill ha närheten till storstan utan att behöva välja bort livskvaliteten. Som pricken över i:et så har man även hittat en stor silverskatt i Ausås, vem vet det kanske är just du som hittar nästa skatt i Ausås! Varmt välkomna till harmoniska Ausås, ett stenkast från Helsingborg och Ängelholm. Kanske ett framtida boende för just dig?

Välkommen att kontakta Myresjöhus om du vill bygga hus i Ausås!

Läs mer om bostaden

Kontakt

Patrik Ekstrand

OBOS i Sverige
Mäklare Patrik Ekstrand, OBOS i Sverige
+46104341226