Kommande

Bäsna Tomt 3

Bäsna, Gagnef Se på karta

195 000 kr

395 000 kr -51%
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 700 m²
Kommande

Vi kan stolt meddela att här förbereds försäljning av en byggklar tomt i skogsområdet mellan Hemtjärnsvägen och Holtäppsvägen i Bäsna. Positivt förhandsbesked finns för ett enbostadshus och tomten beräknas bli ca 1700-2000 kvm efter avstyckning genomförs. Med tomtens höga läge kommer ditt nyproducerade boende ha en fin utsikt över älven. Dessutom erbjuds närhet till fina strövområden, svamp- och bärplockning runt husknuten, slalombacke Klinten och närhet till bad i Hemtjärn. I Bäsna bor du på landet men har utmärkt pendlingsläge till Leksand, Falun och framförallt Borlänge. Bäsna är levande by med många trevliga aktiviteter och fin samhörighet. I byn finns Bäsna Handel och Krog där du kan sköta enklare handling. I byn finns också Bäsna skola med årskurs F-2.

Möjlighet finns till servitut för båt-och badplats vid Älven. Avstyckning är påbörjad och handläggningstiden är ca 12 månader. Säljaren sköter avverkning av skog på tomten samt vägförberedning.
V/A- och elanslutningsavgifter bekostas av köparen. Aktuell taxa finns hos Dala Vatten och Avfall respektive Dala Energi.

Snart ges chansen att förverkliga din dröm om ett nyproducerat i hemtrevliga Bäsna. Välkommen med din intresseanmälan för att diskutera vidare om vad du drömmer om!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.