Nyproduktion

Likskärsvägen 109

Bensbyn, Luleå kommun Se på karta

845 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 027 m²
Nyproduktion

I vackra Bensbyn har du möjlighet bygga nytt hus tillsammans med SmålandsVillan på en rymlig tomt med ett lantligt läge nära vattnet. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad. Du slipper fastighetsavgift i 15 år, och kan få möjlighet till amorteringsfrihet via Nordea.

I Bensbyn bor du naturnära med skog, vatten och vacker natur runt husknuten - Samtidigt som du inte har mer än en mil in till centrala Luleå. Här finns det goda möjligheter till ett rikt friluftsliv oavsett om du trivs bäst ute till havs eller uppe på land. I Bensbyn finns även en förskola och skola med F-6. I skolans gymnastiksal har man dessutom ungdoms- och fritids-verksamhet i form av innebandy- och basketträningar. I byn finns även en ishockeyplan som på somrarna omvandlas till tennisplan.

På den här tomten rekommenderar vi vårt 2-planshus Villa Nydala. Här kliver du in från gavelsidan och ser den avlånga formen på huset sträcka ut sig framför dig. I anslutning till entrén finns ett stort sovrum med fönster i två väderstreck, en klädkammare samt trappan upp till den inredningsbara övervåningen – den formar du som du vill och tack vare full takhöjd mer än dubblas din totala boyta. Med inredd övervåning får du en boyta på hela 183 kvadratmeter.

Varmt välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att bygga hus i Bensbyn eller om du vill besöka vårt visningshus Villa Nydala.

Läs mer om bostaden

Kontakt

SmålandsVillan
Mäklare , SmålandsVillan