Storhogna Rönnvägen

Berg, Berg Karta & restider

625 500 kr
TomtTomt

Tänk att få bygga ditt alldeles egna hus, helt från grunden. Tomterna ligger fint till längs Rönnvägen i vackra Storhogna med fjällets natur nära tillhands. Tomterna varierar i pris och passar olika plånböcker. Detaljplanen tillåter en högsta byggnadsarea om 180 kvm som du kan fördela på en huvudbyggnad om 140 kvm och en komplementbyggnad om 60 kvm. Du får även bygga två lägenheter. Detaljplanen finns tillgänglig längre ner i denna annons för att enkelt kunna laddas ner på plattan eller datorn.

Anslutningsavgifter för vatten och avlopp för en lägenhet samt el för max 63 A är betalda för samtliga tomter och ingår i priset.
Kika gärna på vår helikoptervy av området för att få en bild av hur det ser ut kring tomterna.

Priser enligt nedan:
Rönnvägen 13, 15, 17: 625 500 kr/st.
Rönnvägen 19, 21, 23: 715 500 kr/st.
Rönnvägen 25, 27: 805 500 kr/st.
Rönnvägen 29, 30: 895 500 kr/st.

Allmänt om området:
Storhogna bjuder på vida fjällvidder och ligger snösäkert 725 m ö h. Klövsjö/Storhognas skidområde är sammankopplat med en transportlift och bjuder på varierad skidåkning. Storhognas egen utförsåkning har pister som går i blått och rött och är mjukt böljande skidåkning för hela familjen. Vill man ha lite mer utmaning tar man transportliften över till Klövsjö. I Storhogna har stugorna fjället som närmaste granne. Längst upp ligger Storhogna Högfjällshotell & Spa som har ett prisbelönt spa med pool, relax, fjällbastu och en makalöst vacker vinterträdgård där middagar av hög klass serveras. Storhogna M, ligger strax nedanför hotellet, alldeles intill liften. Det är ett helt hus fyllt av aktiviteter och avkoppling, värmestuga, restaurang, bowling, relax, gym, biograf, skiduthyrning, sportshop och en närbutik. Mitt i skidsystemet, mellan Storhogna och Klövsjö, på en solig sydsluttning med milsvid utsikt över fjällen ligger Sångbäcksvallen. Det är ett gammalt stugområde som expanderat rejält under de senaste åren. Här är det nära till pisternna och från stugområdet finns också ett anslutningsspår till de preparerade längdspåren.
Vid Högfjällshotellet ligger spårcentralen som tar dig ut till 18 mil rösade leder samt den uppskattade hotellslingan som går över kalfjället. Härifrån går också vesselturer till fjällserveringen Samevistet. Längre ner vid husvagnscampingen finns det ännu fler maskinpreparerade spår för klassiskt och skate (2, 3, 5, 8.0 km) samt förbindelsespår till Vemdalsskalet. Under barmarkssäsong har Storhogna också områdets bästa fjällvandring med utflyktsmålet Fallmoran som är en fäbodvall med ett spektakulärt vattenfall.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Driftkostnad
500 kr/år
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Storhogna Rönnvägen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
625 500 kr
Driftkostnad
500 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

1 102
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 187 dagar sedan, den 13 februari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Guider & Tips