Källstigen 4C

Bergsbrunna, Uppsala kommun Se på karta

2 995 000 kr

3 195 000 kr -6 %
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
591 m²

Nu förmedlas tre fastigheter i Bergsbrunnas attraktiva villakvarter och först ut till försäljning är två tomter och senare kommer stamfastigheten med befintlig villa att avyttras.

Här har ni chansen att bygga ert drömhus på denna villatomt om närmare 600 kvm med lugnt läge i Bergsbrunnas gemytliga villakvarter! Fastigheten har nyligen styckats av från stamfastigheten och är ej knuten till någon specifik husleverantör, men Vårgårdahus har tagit fram ett lämpligt förslag med 1½-plansvillan "Villa Sjövik" om ca 165 kvm boarea samt möjlighet till carport eller garage.

Ladda ned detaljplan, avstyckningshandlingar och produktionskalkyl m.m. under fliken "Dokument" under förstabilden.

Observera att fastighetsmäklaren endast förmedlar fastigheten och eventuellt entreprenadavtal om uppförande av hus tecknas med Vårgårdahus. Har ni några frågor om uppförande av huset så kontakta deras representant Per Gustavsson som nås på 070-267 41 47 eller [email protected]

Området:
På Källstigen 4 C bor ni med ett lugnt och attraktivt läge med närhet till mycket vilket underlättar livet för såväl barnfamiljen som för den som pendlar. Via en behaglig promenad nås idrottsplats, modern och fin lekplats, förskola/skola och Sävja centrum med bl.a. apotek, vårdcentral och kulturcentrum med kafé och bibliotek samt cykel- och skateboardbana. I närområdet finns vacker natur med promenad- och belyst joggingspår och i den närbelägna Lunsenskogen finns det bär- och svampskog och ett rikt djurliv. Vintertid erbjuds både skridsko- och längdskidåkning. Bra bussförbindelser via busslinje 9 som stannar i närheten och 5 som avgår från Ica Supermarket i Nåntuna. Den bilburna tar sig snabbt ut till E4:an på endast fem minuter eller via väg 255 till Märsta/Sigtuna. På väg till stan passerar du Boländerna med mycket bra servicemöjligheter tack vare bl.a Ikea, Bauhaus och Ica Maxi samt Coop. Ett boende i Bergsbrunna kan vara ett bra alternativ till Norby, Sunnersta och Gamla Uppsala.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Arvid Waldestrand

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Arvid Waldestrand, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Uppsala
072-5853100