Vretenvägen 10

Bergsbrunna, Uppsala Tjänster för säljaren
Karta & restider

3 495 000 kr
TomtTomt

Unikt tillfälle att förvärva en stor och vackert belägen villatomt, helt nära centrala Uppsala. Fastigheten har ett ogenerat läge vid slutet av Vretenvägen, helt utan biltrafik. Här har vi granskogen i ryggen och utsikt över hagar och ängar nedanför. Tomten är trevligt kuperad och här finns plats för trädgård och odlingsytor såväl som plana gräsytor. Den har tidigare varit bebyggd med ett gammalt torp och här finns fortfarande fruktträd och bärbuskar. Stora delar utgörs av äng, vilket gör tomten mycket lättskött. Det är svårt att tänka sig en finare plats att slå ned sina bopålar.

I Bergsbrunna, strax söder om Uppsala, befinner vi oss endast 10 minuters bilväg från city. Stadsbuss tar ca 15 minuter. Till E4-påfart tar det mellan 5 och 10 minuter. Mycket fina möjligheter till friluftsliv finns i det intilliggande naturreservatet Lunsenskogen.

I Uppsala kommuns översiktsplan finns ambitiösa planer för utvecklingen av de sydöstra stadsdelarna. Under planperioden förbereds bl.a etableringen av en tågstation och tillhörande utveckling av en stadsnod vid Bergsbrunna. Planerna för bostadsbyggande och kommunikationer i området mellan Uppsala och Knivsta torde innebära en rejäl skjuts uppåt för Bergsbrunnas attraktionskraft.

Plan- och byggnadsnämnden har lämnat ett positivt förhandsbesked för uppförandet av ett tvåplanshus på fastigheten. Bredband är redan framdraget till tomtgränsen. Kommunen har även utfärdat tillstånd att anlägga en avloppsanläggning. Ett servitutsavtal är tecknat för avledning av utgående vatten från anläggningen via grannfastigheten. Tomten får enligt nuvarande förhandsbesked inte styckas av.

Ingen specifik husleverantör är inkopplad. Du bestämmer själv vilket hus du vill bygga!

Kontakta mäklaren för intresseanmälan.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Tomtarea
2 171 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vretenvägen 10 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 495 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 885
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 295 dagar sedan, den 4 april 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips