Pråmviken 102 och Pråmviken 103

Björkön/Rumpan, Sundsvalls kommun Se på karta

895 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2547 m²
Driftkostnad
8 382 kr/år

Med en halvtimmes bilfärd från centrala Sundsvall når du lugnet, naturen och havet på Björkön och i området Rumpan.

Förverkliga din byggdröm längs Njurundakusten. Fastigheter med unik möjlighet att uppföra tillhörande båthus.

Inspirerat av livet i de gamla fiskelägena har planering och bebyggelse präglats av närheten till skogen, havet och jorden. Här skapades ett boende där grundarna drömde om en by i balans med naturen. Här har man lyckats förverkliga visionen om att alla kan bidra till något och att det inte bara är de enskilda husen som är det viktiga- utan livet i och mellan husen. Själva bebyggelsen har sedan start präglats av en särskild karaktär då området skulle efterlikna de gamla fiskelägen och flertalet av de boende valde enhetliga material och formspråk.

Här har du chansen att bygga ett generationsboende eller så kan två kompisfamiljer eller syskon skapa ett fantastiskt boende på de två generösa tomterna.

I byn finns gemensam lokal och bastubyggnad möjlig att nyttja. Tidigt lät man upplåta en barnvik med badstrand, lekplats och där finns även en fotbollsplan. Goda fiskevatten i Björköfjärden med abborre, gädda, sik och strömming.

Byn har både åretruntboende och sommarboende. Här anordnas gemensamma aktiviteter och tillställningar, så som årlig fårfest, surströmmingsfest och lyskväll sista helgen i augusti

Ta chansen att bli en del i gemenskapen!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sundsvall

Kontakta mäklaren

Linn Haglund

Mäklarhuset Sundsvall
Mäklare Linn Haglund, Mäklarhuset Sundsvall
0766777722
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas