Björneborgsvägen

Björnänge / Såå / Brattland, Åre Karta & restider

950 000 kr
TomtTomt

Nu finns möjligheten att förvärva en tomt i Björnänge med närhet till Åre by, Åre Hästsportarena, ICA Björnänge mm. Kommunikation med bussar är nära till hands då busshållplatsen ligger alldeles i närheten där lokaltrafiken stannar vilket gör det enkelt för barn att ta sig till och från skolan. Beslut av Trafikverket är fattat att gå vidare med vägplan för gång- och cykelväg som kommer att gå längs E14 på vänster sida av vägen, direkt i anslutning längs befintlig väg, räknat från Östersund mot Åre. Se mer info på länk.

För fastigheten har säljarna ansökt om och fått godkänt ett förhandsbesked för ett Arvesunds hus på 120 kvm i två plan med tillhörande carport. Huset är framtaget just för denna tomt och innehåller tre sovrum varav två anpassat för dubbelsäng, två badrum, bastu, eldstad och stora sociala ytor för umgänge med kök, vardagsrum och matplats i anslutning till varandra. Det finns även en klädkammare. Till detta finns också en genomförd bullerutredning. Fråga mäklaren efter produktionskostnadskalkyl och mer info.

Tanken med husets placering är att höjden på husets grundplan placeras i nivå med sportstugan hos grannen i öst. Då blir övervåningen i nivå med nocken på den stugan. Tänkt infartsväg sker från Björneborgsvägen i väst.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Tomtarea
1 300 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Björneborgsvägen och skaffa lånelöfte nu.

Pris
950 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

2 128
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 27 dagar sedan, den 24 oktober 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips