Bergshyddevägen 74

Blidö, Norrtälje Karta & restider

2 200 000 kr
Tomticon_tomt_inactive

BLIDÖ - BERGSHYDDAN

Nu ges tillfälle att förvärva en större fastighet med utvecklingspotential belägen på de nordvästra delarna av Blidö. Fastigheten utgörs till största delen av skog och ängsmark och ett enklare fritidshus hör också till. El finns men ej vatten/avlopp. Tak omlagt 2007, nybyggt utedass och ett påbörjat renoveringsarbete invändigt.

Förutsättningarna för avstyckningar och bygge på fastigheten får generellt ses som goda, likaså ombyggnad av det befintliga fritidshuset till ett fullvärdigt bostadshus. Området är ej detaljplanerat, vilket även medger bygge av stora hus om så önskas. Allt enligt byggnadsnämndens information vid kontakt med säljaren.

Till fastigheten hör även del i samfälld mark, på två områden vid Blidösundet (ca 200m från huset). Detta ger tillgång till bad, uppläggningsplats för småbåtar, samt möjlighet att anordna båtplats. Här gäller dock strandskyddsregler enligt byggnadsnämnden så där får man inte bygga t ex bastu eller annat. Fiskerätt (nät) ingår i område utmed sundet och även med en mindre del på den östra sidan av ön.

Området "Bergshyddan" som fastigheten tillhör, är lätt att nå även för den utan bil, och man har nära till mycket! Ångbåtsbryggan trafikeras dagligen sommartid och busshållplats finns någon kilometer ifrån. Välsorterad livsmedelsbutik når man på 5 min med bil och med nästan lika kort avstånd ligger Rådmansholmens fina badplats.

Läs mer om objektet hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Tomtarea
3,8 ha tomt
Räkna på lån och försäkringar

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Bergshyddevägen 74 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 200 000 kr

Statistik

4 015
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 137 dagar sedan, den 9 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Till salu i närheten

Guider & Tips

Billigare och bättre boende