Blomberg Rådjursstigen 4

Blomberg, Götene Se på karta

985 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
918 m²
Driftkostnad
600 kr/år

Om ni går i tankar om att bygga ert drömhus finns nu chansen att förvärva en tomt på fridfulla Rådjursstigen i Blomberg om totalareal på 918 kvm. Blomberg ligger vid foten av Kinnekulleberget med vackert läge med direkt närhet till sjö och natur.

Börja morgonen med promenad till det mysiga caféet Klostret som bakar utsökt frukostbröd, för att inte tala om deras bullar! Fortsätt dagen med ett dopp vid den mysiga badplatsen med grillplats, toaletter, sandstrand och brygga som man når genom att följa stigen i slutet av Rådjursstigen. I Blombergs småbåtshamn kan man nyttja båtplats och boende i samfälligheten har alltid förtur till säsongsplats. För den som vill njuta av de vackra strövområdena i naturreservatet finns även en nyligen upprättad vandringsled (Blombergsleden) som går runt området, via den kan man också fortsätta på Kinnekulleleden. Trots att vi befinner oss på landsbygden finns tågstopp inom ett par minuter med Kinnekullebanan, vilket gör att ni med lätthet kan ta er till större städer.

Uppväxt och lummig tomt med en detaljplanen ger möjlighet att bygga 200 kvm plus vind och taklutning på max 40 grader. Idag finns ingen begränsning av antal byggnader på fastigheten. Läs mer gällande planbestämmelser under fliken "Dokument och Länkar" där ni hittar gällande detaljplan. El och VA är draget till tomtgräns och tillhör samma samfällighet som angränsande tomter, Kinnekulle Energi / Blomberg-Sjöåsen-Västerplana vatten- och avlopp ek. förening. Fiber finns i området. Aktiv och engagerad samfällighet för mer information besök deras hemsida http://www.blombergsvillastad.se/

Missa inte chansen att förverkliga din villadröm på populära Rådjursstigen med närhet till vatten, natur och goda kommunikationer!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping