Boråsvägen 15, tomt A

Borås, Borås kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1400 m²

Här har ni möjlighet att vara med från början och flytta in i ert framtida drömhem med bra läge i Aplared. SmålandsVillan planerar uppföra ett hus av husmodellen Villa Nydala, en vacker 2-plansvilla med 88 kvm i boarea på entréplan och med inredningsbar ovanvåning om 95 kvm.

Från start är det ett 1-planshus med öppna ytor, där den generösa fönstersättningen ger en nära kontakt med trädgården. De öppna sällskapsytorna kombineras med ett rymligt sovrum, ett badrum, en tvättavdelning med utgång till trädgården samt en klädkammare på entréplan. Den inredningsbara övervåningen kan du färdigställa allteftersom familjen växer. SmålandsVillans förslag på ovanvåningen erbjuder ett rymligt allrum, 4 st sovrum, ett extra badrum samt två stycken klädkammare – totalt 95 kvm.

Villa Nydala från SmålandsVillan , pris inkl tomt 3 795 000 kr exkl lagfart och pantbrev.

I Aplared, bor man i ett lugnt och trivsamt samhälle med närhet till fin natur och bra pendlingsmöjligheter till Borås centrum, ca 20 min med bil. Här i Aplared finns 2 stycken omtyckta förskolor, skola, fritidsgård och goda möjligheter till motion i form av fotboll och tennis genom Aplareds If som är en aktiv idrottsförening. Strax utanför Aplared finns fina fiskemöjligheter i flertalet olika sjöar.

Varmt välkommen med ert intresse/ Med vänliga hälsningar Daniel Forssell och Frida Celind, Svensk Fastighetsförmedling.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borås

Kontakta mäklaren

Frida Celind

Svensk Fastighetsförmedling Borås
Mäklare Frida Celind, Svensk Fastighetsförmedling Borås
+46709834929