Nyproduktion

Aspstigen 6

Bredared, Borås kommun Se på karta

4 245 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 319 m²
Nyproduktion

Vid sjön Säven i naturfina Mjöshult har ni nu möjlighet att förverkliga er dröm om en ny bostad med ett sjönära läge. Här finns nu 14 st villatomter som skall bebyggas med 1-plans och 1,5-plansvillor från Myresjöhus. Tomterna är på ca 1100-1300 kvm stora.

1-plansvillan har en fin och yteffektiv planlösning med välkomnande entré, kök,- matsalsplats och vardagsrum i en social öppen planlösning, masterbedroom med praktisk förvaring i garderobsvägg, badrum med dusch samt en klädvårdsavdelning med groventré. Bekvämt och smidigt med allt i ett plan och med en genomgående högstandard. Pris för hus i 1 plan: 3 295 000 SEK exkl lagfart och pantbrev.

1,5-plansvillan erbjuder en fin och välgenomtänkt planlösning med välkomnande entré, kök- matsalsplats och vardagsrum i vinkel med öppen, social planlösning, badrum med dusch samt en tvätt-/klädvårdsavdelning. På övre plan finns ett allrum/vardagsrum med en rymlig klädkammare, ytterligare ett badrum samt två sovrum. Boarean är 70 kvm + 50 kvm. Pris för hus i 1,5 plan: 4 245 000 SEK exkl pantbrev och lagfartskostnad.

Fastigheterna kommer att ha fiberanslutning.

Priset för villorna är exkl lagfart och pantbrev.

Bredared är ett mindre samhälle beläget ca 12 km från Borås centrum. I utkanten av Bredared finner ni Mjöshult med ett naturnära och fint läge vid sjön Säven. Här i det mindre samhället finns en populär förskola och skola för barnen. Bredareds golfbana är beläget i närheten och det är en populär golfbana för den golfsugne som erbjuder en rofylld oas. I närheten finner ni även vackra Vänga kvarn som är ett populärt turistmål med café och bageri med sina fina vandringsleder i naturreservatet Vänga mosse.

Bra pendlingsmöjligheter till Borås, Landvetter, Göteborg och så även Alingsås.

Varmt välkomna med er intresseanmälan/ Med vänliga hälsningar Frida Celind och Daniel Forssell, Svensk Fastighetsförmedling

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Borås

Kontakt

Frida Celind

Svensk Fastighetsförmedling Borås
Mäklare Frida Celind, Svensk Fastighetsförmedling Borås
+46709834929