Angarns-Lundby 1:44

Brottby, Vallentuna Se på karta

2 295 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
5 340 m²

Här har du möjlighet att bo lantligt alldeles intill skogen och ändå bara några minuters bilfärd ifrån all service som finns i Vallentuna centrum och Brottby. De natursköna omgivningarna i detta område bidrar till en mycket hög trivselfaktor i Angarns-Lundby. På en tomt om hela 5 340 kvm utanför detaljplanelagt område kan du skapa dig ditt eget drömboende utan grannar tätt inpå. Även granntomten Angarns-Lundby 1:45 om 6 370 kvm är tillsalu.

Populära Angarnssjöängens naturreservat finns på 5 min avstånd med bil från Angarns-Lundby. Området är ett av Sveriges främsta fågelskådarplatser och här finns även den fina vandringsleden Sjöängsslingan på 6,7 kilometer där även en av Stockholmstraktens största och mest innehållsrika hällristningar finns.

Till Brottby tar det 6-10 min med bil och där finns Ica, restauranger och busshållplats med täta avgångar mellan Norrtälje-Stockholm östra med buss 676, buss 686 till Kista, buss 639 mot Rimbo och slutstation Hallstavik. Karbyskolan F-9 och förskolor finns också i Brottby. Till Vallentuna centrum tar det cirka 10-15 min med bil och där finns flertalet skolor, gymnasieskola, förskolor, matbutiker och både buss- och tågstationer. Till Stockholm tar det bara 30 minuter med bil.

Tomterna Angarns-Lundby 1:44 och 1:45 är under förrättning vilken beräknas vara färdig senast i slutet av september 2019. Detta medför bland annat att adress saknas.

Välkommen att åka förbi och titta, kontakta mäklaren för privat visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Vallentuna