Tomt vid Busjön Vansbro Sälen 3:7

Busjön, Vansbro kommun Se på karta

650 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt

Nu finns chansen att förvärva en eller flera tomter med ett lugnt och sjönära läge ca 100-150 meter från vackra Busjön - Eller hel skogsfastighet samt stuga med sjötomt!
Här erbjuds flera möjligheter för dig som söker idylliskt fritidsboende eller vill investera i skogsfastighet!

Med fantastiskt naturskönt läge i de fina omgivningarna kring Busjön utanför Äppelbo, kan du nu skapa din egen sommaridyll eller ett permanent boende året runt då möjligheter att ansluta sig till elnätet finns. Den vackra och långgrunda Busjön erbjuder både fint bad och fiske och för den som är vandringsintresserad kan man i de omgivande skogarna promenera, göra fina cykelturer eller plocka bär och svamp. Vintertiden erbjuder även den många fina aktiviteter i form av bland annat skoteråkning, vinterfiske eller skidåkning och ibland drar privata entusiaster upp fina skidspår runt området.

I dagsläget finns totalt fyra tomter till försäljning med något varierande areal och priset 650.000 kr avser priset per tomt de ligger i en sluttning med utsikt mot Busjön varav två av dem är belägna närmare sjön. Alla fyra tomter har mycket fin utsikt mot Busjön men de resterande två som ligger ovanför de två första tomterna bjuder på ytterligare lite mer utsikt på grund av sitt läge. Samtliga tomter kommer ha servitutsavtal för badplats, säljaren kommer även att ansöka om tillstånd för båtplats för samtliga tomter. För området ner mot sjön och skogspartiet till höger om fastigheten är röjning och fällning av träd beställd, vilket kommer att öppna upp landskapet ännu mera och bjuda på fantastiskt fin utsikt!

Intill tomterna ligger i dagsläget ett skogsskifte som även detta kan förvärvas vid intresse för den som letar efter ett lite större projekt med byggklara tomter. Markområdena kan förvärvas var för sig eller alla fyra med ytterligare ett skogsskifte om ca 2,9 ha samt fastigheten Ovanheden 9:5 som är bebyggd med ett fritidshus och har privat badstrand alldeles intill Busjön.
Observera att skogsfastigheten inte säljs separat utan enbart tillsammans med tomter eller fritidsfastigheten.

Tomt nr 1 Sälen 3:9 uppgår arealen till 1513 m²
Tomt nr 2 Sälen 3:10 uppgår arealen till 1512 m²
Tomt nr 3 Sälen 3:11 uppgår arealen till 1511 m²
Tomt nr 4 Sälen 3:12 uppgår arealen till 1513 m²

Samtliga tomter erhåller från Sälen 3:7 servitut med ändamål för väg och rätt att inom området anlägga, använda och förnya väg för utfart. Tomterna får även del i gemensamhetsanläggning och erhåller andelstal i Nordibyn ga:1 som förvaltas av Busjöns Samfällighetsförening. Förhandsbesked för nybyggnation har beviljats. Vatten- och avlopp löses i framtiden för de enskilda anläggningarna var för sig.

Från fastigheterna når man inom ca en halvtimme med bil Vansbro eller Malung och vill man åka till Kläppens skidanläggning tar det lite drygt en timme

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Johan Olsson, Husfoto
Svensk Fastighetsförmedling Malung

Kontakta mäklaren

Susanna Torris

Svensk Fastighetsförmedling Malung
Mäklare Susanna Torris, Svensk Fastighetsförmedling Malung
0706787735