Karlsgatan 38

Centrala Strömstad, Strömstads kommun Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
443 m²

Välkommen till Karlsgatan 38 och denna trevliga tomt mitt i centrala Strömstad. Vi bjuds här på ett härligt läge med gångavstånd till allt som staden har att erbjuda!

Tomten är på ca 443 kvm och den generösa detaljplanen anger att 1/4 av tomtens yta får lov att bebyggas med hus i max två våningar där även 1/3-del av vinden får inredas. Kommunalt vatten och avlopp finns i tomtgräns.

På gångavstånd möts vi av centrum med flertalet butiker, ett fint utbud av restauranger, biograf samt ett pulserande stadsliv. Vi tar oss även till salta svalkande bad samt hamnen där man med fördel kan ta en promenad längst med bryggan och titta på alla båtar. Ett stenkast från tomten finner vi även en vacker park för trevliga promenader eller varför inte ta med en filt för picknick. Följ promenadvägen runt hela Strömsvatten, kanske med ett stopp på kärleksudden där vi finner såväl en fin lekplats för barnen som Strömstads fina utegym, här finns något för både stora och små!

Varmt välkommen att ta kontakt med ansvarig fastighetsmäklare, Linn Warnö 0046 -(0) 709755789, för ytterligare information!

Läs mer hos mäklaren
Askengren Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Linn Warnö

Askengren Fastighetsmäklare
Mäklare Linn Warnö, Askengren Fastighetsmäklare
+46709755789