Tomt på Sandstensvägen i centrala Älvdalen

Centralt, Älvdalen Se på karta

100 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 350 m²

Upplev drömmen om att bygga nytt! Nu har ni chansen att förvärva en tomt i populära Storbrott i centrala Älvdalen. På en lugn återvändsgata i familjevänliga områden. Även granntomten är till salu för den som önskar köpa båda och ha en större tomt.

Här bor ni med ett mycket centralt läge mitt i byn och med naturen inpå knuten. Vandringsleder, skoterspår, bärplockning, svampplockning och fiske är bara några av sakerna som Älvdalens vackra omgivningar har att erbjuda. Den nya skolan F-9 invigdes 2019 och ligger mitt i byn och här finns även ett popluärt naturbruksgymnasium. I Älvdalens centrum hittar ni hotell, biograf, butiker, apotek, systembolag, caféer, vårdcentral, folktandvård och den vackra kyrkan. Älvdalens simhall, med Sveriges nordligaste 50-meters inomhusbassäng, ligger på gångavstånd från Älvdalens centrum och vägg i vägg med ishallen.

Tomten ligger inom kommunalt verksamhetsområde för vatten och spillvatten i Älvdalens kommun och får således ansluta sig till den gällande taxa som råder då avgiftsskyldighet inträder. Kostnad för anslutning enligt gällande taxa, ca 172 500 kronor inkl moms (oktober 2020). Observera att detta är en preliminär avgift till dagens gällande taxa och som avser en bostadsenhet som är större än 40 kvm. För ytterligare frågor kontakta Nodava 020-55 27 00.

Värt att tänka på: Nybyggda bostadshus är helt befriade från att betala fastighetsavgift i 15 år

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Idre - Älvdalen