Enestigen 1

Dellenbygden, Hudiksvalls kommun Se på karta

575 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 915 m²
Driftkostnad
1 690 kr/år

Endast ett stenkast från Södra Dellens vatten säljs denna tomten som enl detaljplan medger byggnadsarea om 125 m2 varav huvudbyggnad på 100 m2. Här har du möjlighet att uppföra ett hus med ett fantastiskt hörnläge som gränsar mot skogsparti åt ena hållet och utsikt mot Södra Dellen åt andra. Vid vattenbrynet finns en gemensam strand och brygga som nyttjas av de boende. Dessutom en grillplats med en fantastisk utsikt över sjön. Tomten är plan och har grovavverkats. En del björk och tall har sparats för möjligheten till en tomt med redan uppvuxen växtlighet.

Här bor du med ca 10 minuters bilfärd till Delsbo centrum där livsmedelsaffärer, restauranger, bensinstationer, badhus, elljusspår, idrottsplats, biograf, bankkontor, skola t.o.m. högstadiet m.m. finns.

I Järvsjö, ca 40 minuter från tomten finns fina anläggningar för utförsåkning, down hill bike och populära Järvzoo. Dessutom nås Hudiksvall inom ca 40 minuter, Hassela med dess utförsåkning inom 60 minuter och mycket mycket mer finns att upptäcka i närheten. Till Sundsvall är avståndet ca 11 mil, till Gävle ca 15 mil, till Uppsala ca 25 mil och till Stockholm drygt 30 mil.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig

Kontakta mäklaren

Mattias Karlsson

Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
Mäklare Mattias Karlsson, Fastighetsbyrån Hudiksvall/Nordanstig
070-6655329
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas