Nyproduktion

Solskensgatan 5

Djupviken, Piteå kommun Se på karta

350 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Information saknas
Tomtarea
537 m²
Nyproduktion

I Djupviken, strax utanför Piteå centrum har du möjlighet att köpa tomt och bygga hus med SmålandsVillan. Här bor du underhållsfritt i många år framöver, med låg driftskostnad.

Djupviken är ett gemytligt och barnvänligt villaområde helt utan genomfartstrafik och med närhet till skärgård och hav. Här bor du på ett bekvämt avstånd till centrum och all tänkbar service, oavsett om du går, åker buss eller kör bil. I närheten finns även goda kommunikationsmöjligheter och med citylinjen tar du dig snabbt in till centrum, helt kostnadsfritt.

I närområdet finns det en förskola, skola (F-3), lekplats, matbutik och badplats. I Djupviken har du även nära till fritidsaktiviteterna, oavsett om du spelar golf, rider, eller föredrar skid- och motionsspår.

På den här tomten rekommenderar vi Villa Markaryd - det stora huset i lilla formatet. Du börjar med 2 rum och kök på dryga 81 kvadratmeter, när behovet kommer inreder du övervåningen och utökar enkelt till 7 rum och kök och dubblar boytan. Övervåningen kan då bli den privata delen med sovrum och ett allrum medan entrévåningen blir platsen där man samlas och umgås.

Varmt välkommen att kontakta oss om du är intresserad av att bygga hus i Djupviken eller om du vill besöka vårt visningshus Villa Nydala i Luleå.

Läs mer om bostaden

Kontakt

SmålandsVillan
Mäklare , SmålandsVillan