Nyproduktion

Nötbolandet 98

Domsjö, Örnsköldsvik Se på karta

610 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 037 m²
Nyproduktion

Nu har du chansen att bygga nytt hus på en tomt i Nötbolandet, Domsjö. Här bor du med skogen som granne. Tomterna ligger havsnära med egen båtplats.

I Domsjö bor du med närhet till både hav och natur. Här ligger flera av Örnsköldsviks bästa havsbad som Gullvik och Nyänget. I Domsjö ligger Domsjöskolan med klasserna F-6 och flera förskolor. Kommunikationerna är goda och med buss tar du dig smidigt till Örnsköldsviks stadskärna. Busshållplatsen ligger endast 500 meter från tomten. Med bil tar du dig på cirka 8 minuter in till Örnsköldsvik.

Tomterna har ett härligt läge nära vatten och här finns möjlighet att söka bygglov för en samfälld stenpir där man kan ha egen båtplats. Här finns även en infiltrationsbädd 14,4 meter anpassad för sex hushåll.

På den här tomten kan du bygga hus i ett plan. Här kan du t.ex. bygga familjevänliga Villa Fredriksdal. Villa Fredriksdal är ett rymligt hus i modern stil med 122 välplanerade kvadratmeter med egen barn- och vuxenavdelning. Eller vad sägs om: rymlig hall, stort och ljust kök, fyra sovrum, två toaletter, ett härligt vardagsrum och ett allrum till barnen?

Välkommen att kontakta oss om du vill bygga hus i Örnsköldsvik på den här tomten!

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Börje Ottosson

OBOS Sverige
070-304 86 60