Morkullevägen 74

Ellös, Orust kommun Se på karta

995 000 kr

1 495 000 kr -33 %
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
753 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja

PRESENTATION / UNIKT BYGGLOV
Välkommen hit till Huseby/Ellös, 70 meter över havet - Sista tomten med dessa ekonomiska förutsättningar. Huset är utsatt och färdigt att bygga, tomten schaktad, liten del sprängning kvar, man har möjlighet att inreda tre separata våningar och därigenom optimera/minimera egna boendekostnader. Design gjord av konstruktionsingenjör speciellt med tanke på att minimera ljud mellan våningsplanen. Kompletta konstruktionsritningar gjorda. En bastu nära tomtgränsen kan byggas med underbar havsutsikt. Sätt en badtunna intill, plus en utedusch, och bara njut. Vatten och avlopp anslutningsavgiften är betald av säljare och fiber finns i området. Om så önskas kan fastigheten anslutas till bestående fjärrvärme-system i området. (Se bygglovsskisser i bildspelet samt bifogade dokument)

EKONOMI OCH BYGGLOV SAMT UTSÄTTNING
Huset blir en stor spargris för rätt ägare! Detta koncept (med en tänkt uthyrningsdel) innebär att du kan säkra ett fantastiskt boende och samtidigt ha egna hyresintäkter. Det finns för detta ändamål ett unikt och beviljat bygglov på ett arkitekt ritat hus för den som vill bygga en arkitektritad kvalitetsvilla. Nu senast finns även ett dokument på utsättning. (se filer och dokument)

VALFRITT HUS OCH ENTREPRENAD
Vill man inte genomför nuvarande ägares beviljade bygglov, finns det inga krav på hustyp utan här kan en köpare själv välja och söka nytt bygglov.

OMRÅDE KOMMUNIKATION OCH MILJÖ
Morkullevägen 74 har delvis havsutsikt med beviljat bygglov som blir svårt att få till igen och ligger i populära Ellös med havet som närmsta granne. Här är det lätt att trivas. I Ellös finns trevliga restauranger, spa, mataffär, bageri, bank, fitness och fiskaffär såklart. Ett underbart havsnära område för alla typer av sport som t.ex. kayaking, segling, motorbåt-turer, windsurfing, paddling, fiske, hummerfiske, walking, jogging, skogsvandring, cykling, mountainbiking, simning mm. Underbara havsbad 5 minuter från fastigheten. Ellös rapporterade varmaste badtemperaturen tidigare i somras. Båtplatser nära öppna havet och alla underbara yttre öar och skär. Varv, båtförvaring och service finns direkt i Ellös. Fantastisk skärgård för segling, vattenskoter, motorbåt eller havs paddling, ett flertal golfbanor däribland Orust Golfklubb, och vill man shoppa loss så finns Göksäter med rikligt utbud. Lite längre bort ligger Torp köpcentrum. Man är i Göteborg på cirka en timmes resa. Resa med buss / tåg också möjligt. Nära till Gullholmen och Käringön. Men framförallt är det vackra naturen och havet som gör Ellös till en unik och populär plats. Pendelavstånd till Trestad och Göteborg. Även möjligt att pendla kommunalt.

Läs mer hos mäklaren
GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Leif Andersson

GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling
Mäklare Leif Andersson, GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling
0707710423