Morkullevägen 74

Ellös, Orust kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
753 m²

På vackra Morkullevägen finner vi denna härlig tomt med delvis havsutsikt. Det finns inga krav på hustyp utan här kan en köpare själv välja. Det finns dock ett unikt och beviljat bygglov på ett arkitekt ritat hus för den som vill bygga riktigt lyxigt.
Se bygglovsskisser i bildspelet. Vill man bygga ett annat hus så måste bygglov sökas.

Vatten och avlopp anslutningsavgiften är betald av säljare och fiber finns i området. Om så önskas kan fastigheten anslutas till bestående fjärrvärme-system i området. Unik möjlighet att bygga sitt drömhus. Den beviljade fastigheten är förberedd för att kunna utvidgas med en extra våning enligt Attefall-Konceptet. Tillstånd finns även för en el eller vedeldad bastu med relaxrum uppe på ena hörnet av tomten. Även där med havsutsikt.

Morkullevägen 74 har havsutsikt och ligger i populära Ellös med havet som närmsta granne. Här är det lätt att trivas. I Ellös finns trevliga restauranger, spa, mataffär, bageri , bank, fitness och fiskaffär såklart. Ett underbart område för alla typer av sport som t.ex. walking, jogging, skogsvandring, cykling, mountainbiking, kajaking, simning mm. Närhet till Orust Golfklubb och vill man shoppa loss så finns Göksäter med rikligt utbud.

Men framförallt är det vackra naturen och havet som gör Ellös till en unik och populär plats.

Pendelavstånd till Trestad och Göteborg. Även möjligt att pendla kommunalt.

Läs mer hos mäklaren
GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Leif Andersson

GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling
Mäklare Leif Andersson, GBGFAST - Göteborgs Fastighetsförmedling
0707710423