Agnevägen 6A

Eskilstuna, Eskilstuna Se på karta

1 150 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
573 m²

Tillfälle att förvärva en obebyggd villatomt mitt i populära och barnvänliga Slagsta. En plan trädgård med gott insynsskydd med täta och höga häckar mot såväl grannar som ut mot gatan. På trädgårdens baksida finns även ett äppelträd och en förrådsbyggnad om ca 9 m³. Mot gatan finns en grusad parkeringsplats. Friköpt tomt om 573 m².
Byggrätten medger en enplansvilla om 114,6 kvm. Attefallsregler frigör möjlighet för ytterligare komplementbyggnad eller tillbyggnad.

SLAGSTA
Mycket barnvänligt och lugnt läge med mängder av lekplatser för såväl stora som små i närområdet. Inom någon minut på cykeln nås flera fotbollsplaner, basketplan och pulkabacke. Det attraktiva villaområdet har 6 st förskolor, grundskola (F-6) och populär glasskiosk. Via gångbanan under viadukten når barnen den attraktiva Slagstaskolan tryggt utan att passera Torshällavägen. En kort promenad bort finns även flera restauranger, gym, dygnetrunt-öppen bensinmack, möbelbutik och byggvaruhus. Lika nära är det till stor matbutik med postombud. Tvärs över Torshällavägen nås promenadstråk med utsikt över öppna fält och vidare via naturskön promenadslinga nås motionsspår i Årby naturreservat. Två busslinjer till centrum och även bra cykelbanor både till Torshälla och centrum.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna