Svista Hugelstalund

Eskilstuna, Eskilstuna kommun Se på karta

995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
3000 m²

Drömmen om att bygga eget hus? I härlig omgivning med mysig naturnära känsla och närheten till staden finns denna synnerligen generösa tomt om ca 3000 kvm till salu. Tomten är belägna i en skogsglänta och är omgiven av löv- och barrskog.

I Hugelstalund finns redan idag ett flertal uppförda fastigheter, kommunalt VA finns ca 50 meter från tomtgräns, möjlighet till fiber och val av eget hus att uppföra, enplanshus eller 1½-planshus enligt förhandsbesked. Här väljer du själv vilken husleverantör du vill anlita eller varför inte rita ditt eget drömhus.

Här har du naturen intill husknuten samtidigt som du har centrala Eskilstuna på kort avstånd. Busshållplats finns vid infarten till området och närhet till skola och förskola. För den aktiva finns golfbana, idrottsområde med ishall, fotbollsplaner och friidrottsanläggning. Matbutiker och handel finns inom fem minuter med bil på både Ica Ekängen, Ica Maxi och nyetablerade och växande Skiftinge handelsplats. För dig som pendlar är E20 lättillgänglig.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna

Kontakta mäklaren

Anna Avhede

Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
Mäklare Anna  Avhede, Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna
+46705697142