Fårö Norsta Auren

Fårö - Norra Gotland, Gotland Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
3,2 ha

På ett av Fårös bästa lägen, på Norsta Auren, ligger denna 3 ha stora sommardröm med beviljat bygglov och nygjutna plattor för arkitektritat bostadshus, boarea ca 116 kvm, samt gästhus, boara ca 40 kvm. Här ges möjligheten att uppföra ett drömboende för att bo och leva med livskvalité på en hänförande plats där den lugnaste delen av stranden ligger en kort promenad genom skogen och sanddynorna.

Fastigheten, om drygt 30 000 m², är med sin storlek och sitt läge unik och ger ett sällsynt tillfälle för en köpare att bygga och kanske ha möjlighet att förädla och utveckla inom ett område där få försäljningar sker.

Tillfartsväg finns och borrad brunn samt infiltration för avloppet (ej rördragning) finns redan på plats. Tomrör för elanslutning är framdragen.
Gjutna och isolerade betongplattor till huvudbyggnad och gästhus är färdigställda under maj 2020 och en ny ägare kan påbörja sin byggnation med valfri entreprenör.

Bygghandlingar och rumsbeskrivningar är godkända och ligger med i kommunens startbesked. Kontrollansvarig är utsedd, kontrollplan är godkänd. Konstruktionsritningar, materialbeskrivningar finns tillgängliga

Fastigheten är taxerad som lantbruksenhet och förvärvstillstånd krävs från Länsstyrelsen då fastigheten är belägen i glesbygdsområde.

Läs mer hos mäklaren
Bertwig Fastighetsförmedling AB