Tanum Jore 7:146

Fjällbacka, Tanums kommun Se på karta

1 200 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 292 m²

Nu finns möjlighet att köpa en obebyggd tomt i natursköna området Jore mellan Fjällbacka och Hamburgsund. I Jore är det nära både till havet och till vackra strövområden.

Här finns möjlighet att skapa sig sitt eget sommarparadis mitt i den vackra Bohuslänska skärgården. Positivt förhandsbesked för byggnation om 200 kvm finns. Vatten via borrad brunn och förberett för gemensamt avlopp med grannfastigheten.

Välkända Fjällbacka, med Ingrid Bergmans torg ligger bara några minuter med bil, norr om tomten. Här finns flertalet restauranger och butiker, vilket är ett populärt utflyktsmål sommartid. Strax söder om tomten ligger Hamburgsund med allmän service och bil-/cykelfärja till natursköna Hamburgö. Härifrån kan man ta turbåtar ut i den vackra bohuslänska skärgården med Väderöarna som en perfekt dagsutflykt. Gerlesborgsskolan, strax söder om Hamburgsund, med sin välkända konstskola bidrar till traktens rika kulturutbud med utställningar, konserter mm. I närområdet finns många trevliga promenadstråk och motionsslingor. Söder ut från tomten finns det omtyckta Valöns naturreservat med vackra klippbad och lugna stränder. Norrut ligger Väddö naturreservat, en välavgränsad halvö i den yttre skärgården där man kan vandra på rosafärgade, välslipade granitklippor och uppleva betade strandängar med rik flora och fauna. I omgivningarna finns även intressanta fornlämningar från såväl bronsålder och järnålder. Inom några mils radie finns flertalet mycket fina golfbanor Sotenäs, Fjällbacka, Torreby och Mjölkeröd.

Varmt välkomna med er intresseanmälan till Frida Johansson +46 727 33 90 45

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs

Kontakta mäklaren

Frida Johansson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
Mäklare Frida Johansson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
0727-33 90 45