Förlandavägen 872

Fjärås, Kungsbacka kommun Se på karta

900 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 077 m²

Drömmer ni om att bygga nytt hus på en naturnära plats så finns nu möjligheten på en tomt om drygt 2000 kvm? Gott om plats för ett nytt hus och en stor, grönskande trädgård med andra ord!
Här finner ni en möjlighet att bygga ett nytt hus nära naturen och på en solig tomt. Försäljningen av tomten är inte knuten till någon husleverantör vilket ger er möjligheten att bygga ert egna drömhus. Med skogen precis intill husknuten är detta den perfekta fastigheten för dig som söker dig undan stadens brus och letar dig till lugnet som landsbygden har att erbjuda. Området har mycket fint att erbjuda bland annat flera sjöar och fin natur där det är lätt att hitta bär & svamp.

Trots känslan av landet är storstaden inte särskilt långt bort. Fastigheten är belägen cirka 20 minuter från Kungsbacka med bil och till Göteborg tar man sig på cirka 40 minuter. Busskommunikation finns 4 minuter promenad bort och tar er till Kungsbacka station på dryga 30 minuter.

Kommunalt VA finns ej i området utan ombesörjs av en köpare att anlägga egen anläggning.

Fastigheten ligger precis utanför detaljplanerat område, läs mer under "Övrigt" och i bifogat dokument från Kungsbacka Kommun för mer info om att bygga hus utanför detaljplan. För mer frågor angående byggnation rekommenderas att kontakta Kungsbacka kommun på telefonnummer 0300-83 40 00.

Varmt välkomna att åka ut och titta på tomten och känna på läget och kontakta ansvarig mäklare vid frågor och intresse.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka

Kontakta mäklaren

Maria Celion

Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
Mäklare Maria Celion, Svensk Fastighetsförmedling Kungsbacka
+46708343245