Kylegården 2

Flaxenvik, Österåkers kommun Se på karta

6 661 600 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
6 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
2 129 m²
Byggår
2023

Välkommen till Kylegården och detta härliga, lantliga läge invid Trastsjöskogen - granne med hästgård och nära till havet - och samtidigt befinner man sig 10 minuter ifrån centrala Åkersberga!

OBS! Föreslagen hustyp är just ett förslag - tomten är inte bunden till någon speciell husleverantör. Pris på endast tomt: 2 250 000 kr

Myresjöhus har tagit fram detta husförslag som heter Smart 150, med totalentreprenad samt en tillhörande markoffert och totalkalkyl för denna tomt. Huset är ett 2-planshus om 150 kvm med 5 st sovrum (Se länk nedan till Myresjöhus och detta husförslag).

På Myresjöhus hemsida finns även flertalet andra husmodeller som passar in på denna tomt. Myresjöhus kan även anpassa samtliga husmodeller till tomtens förutsättningar eller era önskemål såsom ändra storlek på huset, planlösning, fönstersättning, exteriört utssende, materialval inomhus mm.

För vidare kontakt gällande husmodeller, kalkyler och byggprocessen hänvisar vi till Myresjöhus representant Henrik Nyberg: [email protected] alt. 070-601 76 58.

Tomten är på 2129 kvm men känns ännu större tack vare skogen runt. Svagt sluttande söderläge och utsikt mot hästhage. Tacksamma förutsättningar för byggnation.

På tomten finns idag ett gammalt hus i mycket dåligt skick. Rivning av detta ingår i priset.

VA-utredning utförd och föreslagen avloppslösning är ett reningsverk samt en infiltration som blir gemensam för fyra fastigheter.

I Trastsjöskogen finns vandringsleder perfekta för dig som har hund, tycker om skogspromenader eller bara vill njuta av skog och natur. Utöver två närliggande sjöar, varav den ena är populär för bad, har du närheten till havet. Vid Isättravik finns möjlighet att ansöka om båtplats.
För den hästintresserade finns lediga stallplatser i hästgården som ligger ett stenkast från fastigheten.

Busshållplats finns på Margretelundsvägen ca 500 meter från tomten, varifrån man tar sig till Åkersberga centrum på en kvart.

Ej detaljplanerat område innebär stor frihet att kunna bygga i den stil och storlek man önskar - givetvis i samråd med Bygglovsenheten på Österåkers kommun.
För frågor kring bygglov kontakta:
[email protected]
08-540 811 01
Telefontid måndag-fredag kl 10-12

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Åkersberga

Kontakta mäklaren

Patrik Linnros

Fastighetsbyrån Åkersberga
Mäklare Patrik Linnros, Fastighetsbyrån Åkersberga
076-854 02 61

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.