Södra Limmarvägen 24

Frötuna, Norrtälje kommun Se på karta

1 900 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2198 m²
Antal besök
2 126
Dagar på Hemnet
13

Oerhört vackra vyer över betad mark ned mot Limmaren och kvällssolen. Slagna ängar i söderläget och vyer över stora skogar i söderläget. Vykortsvänlig tillfartsväg med klippt grässträng mellan hjulspåren. Ogenerat läge med gott om soltimmar och väl tilltagen tomtstorlek om 2.198 kvadratmeter. Hörntomt med en naturlig höjdpunkt som erbjuder både sjöutsikt, öppet söderläge och vidgade vyer. Och endast nio kilometer från Norrtälje centrum.

Tomten ligger utanför tomtområden och omfattas inte av detaljplan. Naturtomtens pinnar är lätta att finna och hörnen är fyra, varav två ligger på höjden med sjöutsikten, två sitter väl synliga på ängen. Vatten och avlopp anordnas i egen regi innanför tomtgräns, men infiltrationsbädden delas med två andra tomter.

Åk och titta själva, men ring gärna mäklaren först. Vill ni ha visning på plats går det att ordna. Ta med utskriven tomtkarta, fika och bra skor. Det går bra att parkera vid gården som har adress Södra Limmarvägen 24. Tomtens adress är ännu inte klar.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrtälje

Kontakta mäklaren

Jonas Nordwall

Fastighetsbyrån Norrtälje
Mäklare Jonas Nordwall, Fastighetsbyrån Norrtälje
0730-345473