Nyproduktion

Kapellvägen

Frufällan, Borås kommun Se på karta

3 885 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
3 396 m²
Nyproduktion

Här finns nu möjligheten för er som vill vara med från början och flytta in i det hem som just ni längtar efter. I samarbete med Smålandsvillan eller Myresjöhus med stort urval utav flera riktigt trevliga husmodeller finns denna fina tomt med bra läge på Kapellvägen, nära båda stad och natur.

Här finns möjligheten att bygga bla villa Kalmar från Smålands villan som är en fin och välplanerad 1-plans villa om 95 kvm, med genomgående bra standard till ett kostnadsförslag på 3 885 000 kr exkl lagfart och pantbrev. Den öppna och moderna planlösningen mellan vardagsrum och kök är mycket omtyckt och den härliga samvaroytan ger en känsla av rymlighet. Här är det lätt att umgås både vid middagar och läxläsning. I husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. Övervåningen inreder ni nu eller när det passar er. Med inredd övervåning kan huset få upp till åtta rum och kök. Ett mycket bekvämt och lättskött boende för familjen eller pensionären!

Denna tomt lämpar sig bra för villa Kalmar med det finns flertalet andra husmodeller från Smålandsvillan eller Myresjöhus att välja på.

Från Kapellvägen har ni ca 10 min bilväg till centrala Borås med hela stadens utbud av shopping, uteliv, kultur och restauranger och samtidigt direkt närhet till vackra omgivningar utmed Öresjö, motionsspår och skog.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Borås

Kontakt

Daniel Forssell

Svensk Fastighetsförmedling Borås
Mäklare Daniel Forssell, Svensk Fastighetsförmedling Borås
+46702430750