Tomt i Gamla Köpstad

Gamla Köpstad, Varbergs kommun Se på karta

1 850 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1113 m²
Antal besök
2 840
Dagar på Hemnet
7

Är ni redo för nästa steg i bostadskarriären? Nu har ni chansen att bygga ert drömhus i Gamla Köpstad! Tomten är 1113 kvadratmeter stor och är inte bunden till någon husleverantör. Det finns ett positivt förhandsbesked för byggnation av enbostadshus. Fastigheten ligger utanför detaljplan, däremot finns ett godkänt planprogram för kommande detaljplaner i området, vilket innebär att området med största sannolikhet kommer att detaljplaneläggas i framtiden. Fastigheten ligger inom verksamhetsområdet för kommunalt vatten och avlopp. El och fiber finns i tomtgräns.

Mot Västkustvägen finns en bullervall. På tomten står mestadels björkar som säljarna tar hand om innan tillträdet om inte annat bestäms.

I Gamla Köpstad bor ni i ett lugnt och barnvänligt område med närhet till både havet och naturen. Med två kilometer till närmsta mataffär och postombud samt promenadavstånd till grundskola, förskolor, idrottsplaster och lekplatser blir vardagen simpel. Närmsta busshållsplats finns inom 300 meter och badplatsen i Gamla Köpstad ligger bara ett stenkast bort. Med bil tar ni er på knappa tio minuter till Varberg centrum.

Varmt välkomna på visning!

Det är självklart fritt fram att åka och titta på tomten redan idag.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Varberg

Kontakta mäklaren

Vilma Hansson

Fastighetsbyrån Varberg
Mäklare Vilma Hansson, Fastighetsbyrån Varberg
076-025 14 77

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas