Vattholmavägen 82 / Sigyns väg 17

Gamla Uppsala, Uppsala Karta & restider

3 500 000 kr
TomtTomt

Välkommen till en tomt om 3043,1 kvm med oändliga möjligheter i Gamla Uppsala! Det första man slås av när du kliver in på tomten är den fantastiska utsikten. Här finner du en obehindrad utsikt över de vackra åkerlandskapen närhet till de vackra Kungshögarna. Här kan du sitta på tomten och njuta av naturens skiftningar samt de härliga solnedgångarna.

In och utfart till fastigheten kommer att ske från Sigyns väg. På fastigheten finner du en grovplanerad tomt som är som gjord för barns lek. I detaljplanen så har man stadgat upp följande kriterier tomten. Den får bebyggas med ett friliggande hus i två plan om max 250 kvm och vind får ej inredas. Planerat för bostäder eller kontor. Minsta tomtstorlek är satt till 2 300 kvm i detaljplanen vilket gör att i dagsläget så är det inte möjligt att stycka av den.
Se plankarta och planhandlingar för mer detaljerad information, du hittar dessa under fliken "Viktiga dokument" längre ner på hemsidan.

Som boende i Gamla Uppsala har man direkt närhet till kulturarv, fornminnesområde, strövområden, elljusspår, flera restauranger, många populära förskolor och skolor, som bland annat Gamla Uppsala skola (F-5). Här finner du även ett rikt föreningsliv med många aktiviteter för barn och unga bland annat Yrsaplan för fotbollsintresserade. Här finner du även goda kommunikationer. Du kan välja att cykla ned till city på den nya snabbcykelleden, som är klar inom kort, eller ta bussen som går alldeles i närheten av huset. Åker du bil till jobbet så är inte det heller något problem då du snabbt kommer ut på ringleden som tar dig till hela staden. Ska du åka längre tar du dig enkelt ut till E4:an/Bärbyleden vilket erbjuder goda pendlingsmöjligheter både långt och nära. Inom kort avstånd finner du hela Gränby Köpstad med flertalet butiker, restauranger och livsmedelsbutiker till förfogande.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information på 070-770 18 13, eller [email protected]

Läs mer om objektet hos mäklaren
Bostadstyp
Tomt
Tomtarea
3 043,1 m² tomt
Räkna på lån och försäkringar

Billigare och bättre boende

Räkna på lån och försäkringar

Se vad det kostar dig per månad att bo på Vattholmavägen 82 / Sigyns väg 17 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 500 000 kr

Statistik

2 178
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 43 dagar sedan, den 1 november 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra liknande objekt som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips