Soluddsvägen 3,5,7

Gertrudsvik Sjöstad, Västervik Se på karta

1 500 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 408 m²

Exklusiva generösa tomter med direkt närhet till Gamlebyviken finns nu tillfälle att förvärva i det nya gemytliga och naturnära området vid Solhem där endast nio tomter finns belägna. Närmare vattnet kan det inte bli och du har båtplats ett stenkast från din tomt!

Kvalitativt havsnära boende med vidsträckt utsikt över Gamlebyviken och med gångavstånd till egen bryggplats som går att hyra precis nedanför tomterna. Välj fritt bland husleverantörer eller lösvirke och i tomtpriset ingår VA- el- och fiberkabelanslutning.

Inom området finns tillgång till förskola, jakt- och fiskeanläggning samt veterinärklinik finns att tillgå.

Gertrudsvik är naturskönt beläget längs Gamlebyviken och ändå centralt beläget i centralorten Västerviks norra del. En fin och praktisk cykel och gångbana löper utmed vattnet ända in till Västerviks stadskärna.

Området gränsar också till insjön Maren med 1,4 km strandremsa. Här finns dessutom 1,8 km strand längs Gamlebyviken som mynnar ut i havet. På sommaren erbjuds gott om fina ströv-och naturområden samt löparspår längs Maren och på vintern är det bara att snöra på sig skridskorna eller ge sig ut på längdskidorna.

Förutom närhet till natur så ligger Västerviks nya handelscentrum Ljungheden i närheten med cykelavstånd (ca 10 min). Här finns butiker så som Biltema, Jula, Maxi, Apotek, Clas Olsson, Jysk, Djurmagasinet, Blomsterlandet, Stadium outlet och Sibylla.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Västervik