Nyproduktion

Storebergsvägen 13

Gråbo, Lerum Se på karta

2 565 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Information saknas
Tomtarea
769 m²
Nyproduktion

Nu har du chansen att bygga hus tillsammans med Myresjöhus på tomt i Gråbo, 40 minuter från Göteborg. På den här tomten rekommenderar vi att bygga Smart 98+.

I Gråbo bor du bekvämt och prisvärt på 40 minuters pendlingsavstånd till Göteborg. Med natursköna omgivningar är man aldrig långt från en badsjö eller Mjörns vackra skärgård. Här kan man både fiska och ägna sig åt båtliv, med naturen som närmsta granne ägnar man sig gärna åt friluftsliv. Det finns också ett stort utbud av olika idrottsföreningar och tillfällen att sporta i form av fotbollsplaner, ridhus, golfklubb och en dirtbike-bana. Gråbo centrum är under utveckling och här finns butiker och all service som vårdcentral och bibliotek. Här har det också satsats mycket på barnomsorg, skola och fritidsaktiviteter vilket gör det till ett attraktivt område för barnfamiljer och inflyttningen är hög. Gråbo är ett levande område med ständig tillväxt.

Här bor du i ett nytt villaområde med fint högt läge och på denna tomt rekommenderar vi Smart 98+i vår serie Level One. På tomten kan du bygga Smart 98+ för ca 5 660 000 kr inkl alla avgifter och entreprenad.

Kontakta Anders Stenborg på Myresjöhus i Göteborg för att boka ett möte och få all information om dina möjligheter att bygga hus på den här tomten.

Välkommen att bygga nytt hus i Gråbo!

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige

Kontakt

Anders Stenborg

OBOS Sverige

Telefon: 0706-015498 Ring

E-post: [email protected] Skicka e-post