Granskogsvägen 29

Gräddö, Norrtälje kommun Se på karta

1 100 000 kr

1 300 000 kr -15 %
Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
3 219 m²

Öppen och solig tomt på hela 3 219 kvm, belägen i centrala Gräddö i ett lugnt och skyddat läge med skogen som granne. I Gräddö blomstrar skärgårdslivet med snabb access till den vackra norra skärgården och Ålands hav för den som gillar båtliv. Båtplats går att söka vid exempelvis Gräddö Marina eller Rävsnäs hamn. Välsorterad ICA-butik, bensinmack, busshållplats, restauranger, café, bygdegård, kajakuthyrning och flera härliga badplatser ligger på gångavstånd.

Det finns ingen detaljplan över området vilket gör valmöjligheterna större att fullfölja er vision så som ni vill ha ert hus. Kommunalt vatten och avlopp skall kopplas in till tomten (se förhandsbesked).
Fastigheten ligger vid en lugn grusväg som är återvändsgata, vilket garanterar ett rofyllt läge utan störande trafik. I området finns såväl permanentboende som fritidshus.
Det finns många trevliga utflyktsmål på Rådmansö och gott om skog och mark för bär- och svampplockning. Förskola finns både i Gräddö och närbelägna Södersvik. Idylliska Rådmansö skola med grundskola från åk 0–6 samt fritidshem ligger på 10 minuters avstånd med bil.

Hit tar ni er med SL-buss eller bil. Restid med bil från Stockholm är ca 1 tim. och 15 min och cirka 25 min till charmiga Norrtälje med ett stort utbud av butiker, restauranger och caféer, bibliotek, badhus, konsthall med mera.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Tommy Beijer

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Tommy Beijer, Mäklarhuset Norrtälje
0705761315
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas