Täng Erik Jonsgården

Grästorp, Grästorp Se på karta

175 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
3 200 m²

Nu finns möjlighet att förvärva naturnära tomter i Täng tillsammans med en nyckelfärdig Fiskarhedenvilla vilken anpassas efter köparens önskemål. Förslagsvis uppförs husmodellen "Domherren" eller "Vråken" på 144 m² respektive 161,4 m². Två trevliga och välplanerade hus med anpassningsbara planlösningar. Men det går självklart också att välja fritt bland Fiskarhedenvillans breda sortiment.

För dig som vill ha ett lantligt läge med nära till skog och strövområden men också kort pendlingsavstånd in till tätorterna. Täng ligger beläget mellan Grästorp och Lidköping. Till Grästorp är det endast 15 km och till Lidköping 24 km. I Grästorp finns mycket goda buss- och tåganslutningar vilket gör det lätt att ta sig till större städer såsom bl a Trollhättan, Vänersborg och Göteborg.

Fastigheten är idag obebyggd och säljs med villkor om att ett entreprenadavtal tecknas för uppförandet av en Fiskarhedenvilla. För ytterligare information angående tidsplan, husmodeller och byggnation, samt entreprenad kontakta Anders Wolmsjö, tel. 0510-669 69, [email protected]denvillan.se.

Totalt är det 4 st tomter som säljs och de uppgår till ca 3 200 kvm vardera. Kostnad per tomt är 175 000 kr, till detta tillkommer kostnad för avstyckning samt vatten och avlopp, vilka köparen svarar för.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vara

Kontakta mäklaren