Vintermyrsvägen 11

Grebbestad, Tanums kommun Se på karta

1 250 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 180 m²

Vill du bo på landet men ändå ha lite grannar och promenadavstånd till Grebbestad, då har du kommit rätt! Nu säljs 4st stora tomter på Greby, i ett lugnt och avskilt område. Här bor man i ett vackert lanskap, med böljande åkrar, vackra betade strandängar, dramatiska granitklippor som avskärmar området samt utsikt över den inre delen av Sannäsfjorden. Tomternas storlek varierar mellan ca 1000- 1200 kvm och här finns idag förhandsbesked för byggnation på ca 120kvm byggarea. Eftersom området inte ingår i en detaljplan öppnar det upp för möjligheten att bygga ett boende helt anpassat efter egna önskemål och den omgivande naturens förutsättningar.

Strax utanför Grebbestad finns Sveriges, kanske vackraste skärgård och Kosterhavets nationalpark vilken inbjuder till båt- och friluftsliv. Med båt tar ni er enkelt ut till olika öar för bad och rekreation. Väderöarna och Smögen i söder är värda ett besök och Kosteröarna i norr kan varmt rekommenderas för en dagstur. Inåt landet ligger Krokstrand och Bullaren med trevlig turterräng och möjlighet för kanotpaddling och cykling.

Området ligger ca 1,5 km från centrala Grebbestad och närmsta badplats finns på cykelavstånd i Edsvik eller Grönemad. Förskola/ skola finns i närheten liksom allmän service i Grebbestad och Tanumshede.

Med kort bilavstånd når ni sommarpärlorna Strömstad i norr och Fjällbacka i söder, med trevliga restauranger och allmän service. Till Oslo respektive Göteborg är det ca 1,5h timma med bil. I närheten finns tre fina golfbanor Dynekilens-, Strömstads- och Mjölkeröds golfbanor.

Varmt välkomna med er intresseanmälan till fastighetsmäklare Joacim Bergman 0727 33 90 91

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs

Kontakta mäklaren

Joacim Bergman

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
Mäklare Joacim Bergman, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Tanum-Sotenäs
0727-33 90 91