Odlingsvägen 9 - Grövelsjön Övre Storsätern Tomt nr 49

Grövelsjön, Älvdalen Se på karta

800 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 017 m²

Välkomna till det nya tomtområdet i Grövelsjöfjällen, Övre Storsätern med vackert och fridfullt läge i dalen mellan de svenska och norska fjällen i nordligaste Dalarna. Tomt nr 49 ligger längst ut på Odlingsvägen med ett fint läge mot naturen och utsikt mot Grövelfjäll.
Dessa tomter har avstyckats med hänsyn till den unika naturen i området, är väl tilltagna storleksmässigt och det är grönområden mellan varje enskild fastighet. Förverkliga drömmen om en egen stuga i snösäkra Grövelsjön!
Kommunalt vatten och avlopp finns framdraget till tomten. Elanslutning och fiber kommer att finnas tillgänglig hösten 2021. Anslutningsavgifter tillkommer VA ca 172 500:- (2021) och ca el 37 500:- (2021).

Planbestämmelser enligt Detaljplan:

Största byggnadsareal 15% av fastighetsarean

Utformning
Högsta byggnadshöjd och våningsantal
Högst 1 våning.1/3 av huset längd får bebyggas i två våningar. Högsta byggnadshöjd för huvudbyggnad är 4,2 m för envåningshus. Sadeltak med taklutning mellan 23 och 34 grader.

Utseende
Fasader ska utföras huvudsak i trä och ges mörk matt färg, obehandlat trä, alternativt falu rödfärg. Tak ska vara av matt svart eller mörkgrå färg, exempelvis plåt eller papp, eller av vegetativ art.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Idre