Grinsbol 2

Grums kommun Se på karta

725 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2,1 ha

En utmärkt möjlighet att förvärva möjlig hästgårdstomt om 2,2 ha i Grinsbol, Värmskog beläget i Grums kommun. Tomten ligger med härliga öppna vyer runtom och innehåller idag ladugårdsbyggnad med utmärkta förvaringsutrymmen och bra snickarverkstad, perfekt för när man ska sätta igång med byggnation. Ett magasin/gästhus med möjligheten att övernatta och ytterligare utrymme för förvaring. Båda byggnader i gott skick!

Bygg ditt drömhus i lantlig idyll eller eventuellt mindre hästgård. Det finns förhandsbesked för bygglov för enbostadshus. Fastigheten ligger utanför detaljplanelagt område.

Fastigheten kommer vara del i Högens Viltvårdsområde med möjlighet för att vara med under älgjakten. Möjlighet för båtplats ca 1,5 km från fastigheten vid gemensam brygga. Vid den gemensamma bryggan går det även bra att svalka sig i sjön varma sommardagar.

Från Grinsbol har man 6 km till Degerbyns lanthandel, 11 km till Värmskogs café med den kände räkmackan! Till Grums kommer man med bil på ca 15 min, Karlstad ca 30 min.

Djupborrad brunn, elanslutning och fiber finns redan på plats.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Grums

Kontakta mäklaren

Mårten Larsson

Fastighetsbyrån Grums
Mäklare Mårten  Larsson, Fastighetsbyrån Grums
070 - 190 82 87
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas