Grytan 715

Grytan, Östersunds kommun Se på karta

650 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
2 131 m²

Äntligen har vi möjlighet att erbjuda en trivsam och stor villatomt i Grytan. Tomten ligger i populära och lantliga omgivning med vy mot Storsjön. Här ges ni möjlighet att skapa ert eget drömboende från första spadtaget. Ta chansen till ett liv på landet med ett lugnt och fint läge, endast 15 minuter från stadskärnan så kan det inte bli bättre! Positivt förhandsbesked för nybyggnation finns.

Tomt om härliga 2200 kvm med stora möjligheter belägen på rogivande södersluttning i gallrad skogsdunge. I området finns blandad bebyggelse med bra avstånd till trevliga grannar ger enskildhet om så önskas. Här får ni plats med det rymliga bostadshuset och garaget som ni drömt om. Kommunal v/a anslutning finns vid tomtgräns och även möjlighet till fiberanslutning via IP-only finns.

Detta är ett litet paradis för dig som önskar något bekvämt och lantligt med endast 15 min bilkörning till Östersund. Grytan ligger 14 km söder om Östersund, vackert beläget med fin utsikt över Storsjöbygden. Till centrala Brunflo är det 2 km och här finns skolorna Kastalskolan (årskurs 6-9), Storvikenskolan (årskurs 1-5) och Sörgårdsskolan (årskurs 1-5). Här finns även ett flertal förskolor i närområdet. I Brunflo finns badhus, ishall, sporthall, elljusspår, bibliotek, matbutiker, hälsocentral, två bensinstationer, restauranger, goda busskommunikationer samt ett flertal aktiva idrottsföreningar. Ta chansen att bygga nytt på en stor villatomt med närhet till natur och vatten.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund

Kontakta mäklaren

Jim Edelsvärd

Bjurfors Östersund
Mäklare Jim Edelsvärd, Bjurfors Östersund
0725199300