Boda strandväg 230A

Gubboda, Norrtälje kommun Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 332 m²

Nu finns möjlighet att förvärva en tomt i en genuin skärgårdsmiljö i Gubboda på Roslagens guldkust. Tomten ligger som sluttningstomt mot söder med viss sjöglimt mot havet. Nere vid vattnet ca 300 m har man möjlighet till båtplats. Här finns också en strand för bad och grillning med sol hela dagen. Fastigheten har utomplanbestämmelser, vilket innebär att du kan utforma ditt drömboende i samråd med byggnadsnämnden. Väg i anslutning till fastigheten och el i dess närhet. Vatten finns i tomtens närhet (ett borrhål delas av tre fastigheter). Avlopp planeras på den egna fastigheten.

Närhet till populära Marholmen med härligt bad, spa, minigolf och restaurang. Till Spillersboda ca 5 km med båtmack, åretruntöppen livsmedelsaffär, byggvaruhandel och SL-buss 630 (+X631). Utanför fastigheten finns en fantastisk skärgård att upptäcka med båt, ett rikt skärgårdsliv med många bad-öar och sjökrogar.

Fastigheten är belägen endast ca 20 minuter med bil från centrala Norrtälje och bara en timme från centrala Stockholm. Ett naturskönt och lugnt område i marin skärgårdsmiljö med fina skogspromenader.

Åk ut och titta på egen hand på tomten och upptäck området.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Staffan Westerberg

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Staffan Westerberg, Mäklarhuset Norrtälje
0709406990
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas