Nyproduktion

Fjäderbladsvägen 21

Gunsta, Uppsala kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 031 m²
Nyproduktion

De första tomterna såldes snabbt. För dig som inte fick chansen att köpa då ges nu en ny chans att köpa tomt för att bygga ditt hus tillsammans med Fiskarhedenvillan!

Vackert belägen tomt om ca 1031 kvm. Fastigheten vetter mot väst, med sol inpå kvällen! Tomten angränsar till kommunens anlagda naturpark där skog och ängsmiljö samspelar och du har en damm bakom tomten. Ledningar för VA, fiber och el är draget till tomtgräns. Köparen betalar anslutningsavgiften.

Gunsta har länge varit ett populärt samhälle att bo i. Strax utanför stan med nära till både skog och natur samt enkel kommunikation in till Uppsala. Med bil når du E4:an på bara några minuter och åt motsatt håll ligger Fjällnora som är ett populärt utflyktsmål, med badstrand och äventyrsbana på sommaren och skridskoåkning på sjön på vintern. I Gunsta finns förutom trevlig restaurang, en populär trädgårdshandel och även hållplats för Lennakatten som tuffar förbi på sommarhalvåret.

Framtiden för området är ljusare nu än någonsin när Uppsala kommun planerar för ett nytt stadsdelscentrum med service och butiker i Södra Gunsta - Här kommer det finnas strövområden i både torg- och naturmiljö. Kommunen planerar för flera nya förskolor samt en ny grundskola med idrottshall. Områdets naturnära karaktär ska bevaras. https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/sodra-gunsta/om-sodra-gunsta/

Som köpare ingår du ett avtal att tillsammans med Fiskarhedenvillan bygga det hus som du drömmer om, inom de ramar som detaljplanen tillåter. Du kan redan nu kontakta Fiskarhedenvillans agenter i Uppsala för att inleda samtal om det hus du ämnar att bygga, om du får möjlighet att köpa tomten. Här hittar du inspiration till husmodeller. https://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/

Kontakta mäklaren för mer information och visning!

Läs mer om bostaden
Widerlöv Uppsala

Kontakt

Josefin Burell

Widerlöv Uppsala
Mäklare Josefin Burell, Widerlöv Uppsala
0707-67 83 67

Visningstider

  • 21
    aug
    Sön 21 aug kl. 11:00–11:30
    Anmälan krävs via Widerlövs hemsida för att du ska kunna få viktig information som rör visningen. Välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.