Nyproduktion

Kuskbocksvägen 22 ( tomt 17)

Gunsta, Uppsala kommun Se på karta

2 400 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 195 m²
Nyproduktion

Välkommen till natursköna Södra Gunsta! I detta område strax öster om Uppsala förbereder Myresjöhus och Smålandsvillan som är en del av OBOS för försäljning av flyttklara hus och tomter där du har möjlighet att bygga hus efter dina egna önskemål. OBOS säljstartar fem tomter nu och utöver dessa kommer flyttklara hus att byggas 2023.

Tomterna säljs till fast pris vilket innebär först till kvarn, ingen budgivning!

I Södra Gunsta bor du med naturen utanför dörren och med närhet till ett rikt friluftsliv året runt, samtidigt som du på mindre än 15 minuter tar dig in till centrala Uppsala med bil. Området har bra kommunikationer och kollektivtrafiken trafikerar sträckan mot både Uppsala och Almunge. För den som föredrar att cykla finns det en modern cykelväg längsmed vägen. Under sommarsäsongen går också museijärnvägen Lennakatten från Uppsala förbi Gunsta och ända till Faringe.

Området består idag främst av villabebyggelse från senare delen av 1900-talet. Området är känt för sin närhet till skog och vatten och populära rekreationsområden som Fjällnoraområdet, sjön Trehörningen och Vedyxaskogen som alla är välbesökta av uppsalaborna. Båt, bad samt fiske ges möjlighet vid både Fjällnorabadet, Funbosjön och Länna. Vid Fjällnora kan man även hyra kanot och båt och njuta av välplogade skridskobanor vintertid.

I dag finns det tre förskolor i området samt grundskola i närliggande Funbo som är från förskoleklass till årskurs tre.

Södra Gunsta är ett idag snabbt växande område där Uppsala kommun planerar för ett nytt centrum som samlar service och kollektivtrafik och blir en ny mötesplats för bygden. Här kommer även nya förskolor, grundskola, parker och en ny idrottshall att byggas.

Är detta din drömtomt? Härligt! Anmäl då ditt intresse till ansvariga mäklare:
[email protected]
[email protected]

Läs mer om bostaden
Widerlöv Uppsala

Kontakt

Felix Jacobsson

Widerlöv Uppsala
Mäklare Felix Jacobsson, Widerlöv Uppsala
0736-73 82 20