Hammarby 4

Hammarby, Eskilstuna Se på karta

795 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 049 m²
Antal besök
3 304
Dagar på Hemnet
22

Drömmer du om att bygga nytt? Då är du välkommen till Hammarby 4 och denna tomt om 1 049 kvm! Ypperligt tillfälle att förvärva tomtmark med ett lantligt och ostört läge med endast 10 minuters bilresa till Eskilstuna centrum! Här erbjuds fri och öppen utsikt över ängsmark med bra solläge som ger sol hela dagen samt kvällssol. Ej detaljplanerat område, förhandsbesked finns.

Vatten och avloppsfrågan kan lösas inom denna fastighet. Anslutning till elnät via Sevab, läs mer om kostnader på deras hemsida: https://www.sevab.com/privat/elnat/priser/anslutningsavgifter/. Det är även möjligt att ansluta fastigheten till fiber via IP-Only för en kostnad om 35 900 kr.

Endast ca 10 min bilfärd från Eskilstuna Centrum och du är hemma i en härligt lantlig miljö. Här bor du i ett lugnt område på en återvändsgata som används av endast fem andra fastigheter med närhet till busshållplats och cykelbana. Kort avstånd till Sundbyholm med travbanan samt bad- och båtliv. I Sundbyholm finns två restauranger, en på Sundbyholms slott och en i gästhamnen, samt Mälarens längsta naturliga sandstrand. Här finns även en travbana och en mycket uppskattad gårdsbutik. I slottsparken anordnas på sommaren ett flertal konserter och andra evenemang.

Kontakta mäklaren för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eskilstuna