Håbergsvägen 68

Hanhals, Kungsbacka Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Tomt
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
1 393 m²

Här har vi tomten för dig som drömmer om att få bygga ett nytt och unikt hus. Du drömmer om ett vackert kustläge med vidhavsutsikt.
Nu kan drömmen bli sann. Här i Hanhals, strax utanför Kungsbacka, erbjuder vi nu en fantastiskt bergstomt. Här passar exempelvis ett souterränghus. Soldäck placerar ni i ett vackert söderläge med vid havsutsikt.
Man får åka förbi själv och titta på tomten. Det kan vara lite svårt att klättra upp, men med bra skor och om man håller sig till höger mot grannens tomtgräns (nere från vägen sett) så går det ändå bra. Väl uppe har ni en fantastik utsikt.
Man bör kunna tänka sig att huset placeras i en ungefärlig linje mellan de två grannarna. Det innebär ett par meter upp från vägen med fantastisk utsikt både från entréplan och från plan 2.

Fördelar: Nära Kungsbacka. Högt läge. Soligt läge. Naturskönt havsnära område. Möjlighet till båtplats nära tomten. Sist men inte minst så får du allt redan nämnt med en vidhavsutsikt för under 2 miljoner kronor.
Är du inte övertyga ännu? Med detta öppna syd-/västläge kommer du erbjudas sol från morgon till sen kväll, där solen går ner över Onsalahalvön. Misströsta dock inte när solen går ner, för då kommer Manhattanvyn när Onsalahalvön lyses upp och speglar sig i havet.

Du kan bygga precis det drömhus du vill då fastigheten inte är bunden till någon husleverantör.
Vi har här ett förslag från Myresjöhus. Det är deras modell Dixie. Det går bra att spegelvända huset och även på annat sätt anpassa planritning till läget.
https://www.myresjohus.se/vara-hus/dixi/

Prisbilden ser ut ungefär så här.
Dixie utan carport: 3 540 000 kr
Garage 36 kvm: 275 000 kr
Totalt: 3 815 000 kr
Till detta lägger vi tomten: 2 000 000 kr
VA 280 000 kr
Sprängning 1 000 000 kr (Detta är en uppskattning utifrån gamla offerter. Vi inväntar ny offert).
Totalt ca 7 095 000 kr för ett nyckelfärdigt souterränghus med en helt underbar havsutsikt.

Detta är ett exempel. Du som köpare väljer fritt och kommer att ha alla möjligheter att själv undersöka och inhämta egna offerter.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kungsbacka